Autobusová linka už od 29 EUR

26. september 2023   |   Andrea Mraskova

Spoločnosť Cassovia Expres s.r.o. počas svojej takmer 10 ročnej existencie prepravila viac ako 300 tisíc cestujúcich a prešla viac ako 12 miliónov kilometrov. Zabezpečujeme pravidelnú prepravu aj individuálnu prepravu podľa požiadaviek klienta každý deň v týždni počas celého roka, prežili sme aj pandémiu.

Pravidelne dopĺňame vozový park novými vozidlami, aktuálne náš vozový park predstavuje:

- flotila luxusných mikrobusov značky Mercedes-Benz triedy V

- luxusné osobné vozidlo Mercedes-Benz triedy S

- nadštandardný 16-miestny autobus značky MAN

- elegantné osobné vozidlo značky Škoda Superb v najvyššej výbave

Pri všetkých našich poskytovaných službách Vám garantujeme profesionálnu úroveň, nakoľko naším cieľom je vždy Vaša maximálna spokojnosť. Celý tím ľudí pracuje na tom, aby sme Vám naplánovali a zabezpečili spoľahlivú i komfortnú prepravu, sme Vám stále k dispozícii na našej kamennej predajni na Mlynskej 27 v Košiciach a odpovedáme promptne na Vaše emaily či telefonáty. Zabezpečili sme Vám aj pohodlný nákup cestovných lístkov online a rovnako tak aj nákup v cestovných kanceláriách po celom Slovensku. 

Jazdíme každý deň, máme presných 6 časov odchodov z Košíc na letisko v Budapešti (Ferenca Liszta) a rovnako tak aj v smere z letiska Budapešť do našich krásnych Košíc. 

Stále sa snažíme vyhovieť Vašim požiadavkam na zlepšenie a keďže ste si pýtali nižšiu cenu prepravy na letisko v Budapešti, rozhodli sme sa pre Vás zabezpečiť autobusové linky 16-miestnym autobusom za cenu jednosmerného lístka len 29 EUR.

Autobusovou linkou zabezpečujeme odchody z Košíc na letisko v Budapešti o 1:00 v noci a od októbra 2023 už aj o 9:00 ráno s odchodom z letiska v Budapešti do Košíc o 13:30, a to len za cenu 29 EUR. Ostatné časy odchodov sú zabezpečené mikrobusmi za nezmenenú cenu, ale pri kúpe spiatočného lístka dostanete tiež zľavu. 

Nižšia cena autobusovej linky znamená aj isté obmedzenia extra služieb, nakoľko autobus má väčšie rozmery a nedokáže sa hladko pohybovať úzkymi uličkami našich Košíc, pri autobusovej linke Vám už nemôžeme zabezpečiť Vašu obľúbenú službu vyzdvihnutia doma či dovezenia až domov. 

V blízkej dobe sa môžete tešiť na ďalšie zmeny a zvýhodnenia, len zostaňte s nami v kontakte a nezabudnite nás sledovať na našich sociálnych sieťach. 

TIP NA PRÁCU: Hľadáme vodiča autobusu s vodičským oprávnením skupiny D, viac info na asistent@cassoviaexpres.sk