Prečo cestovať s Cassovia Expres?

19. december 2023   |   Andrea Mraskova

Naša prepravná spoločnosť Cassovia Expres s.r.o. funguje na trhu už viac ako 10 rokov, poskytujeme služby prepravy osôb na profesionálnej úrovni a máme viac ako 300 tisíc spokojných zákazníkov. Oproti iným veľkým prepravcom sme malá slovenská firma, všetky transfery si zabezpečujeme vo vlastnej réžii, zamestnávame a zaškoľujeme vlastných slovenských vodičov a ku každému klientovi sa snažíme pristupovať individuálne.  

Osobný prístup na predajni v centre mesta

Každý deň sme Vám k dispozícii osobne na našej kamennej predajni na Mlynskej 27 v centre mesta Košice, nákup lístkov je možný aj na predajných miestach v iných mestách. 

Dispečing k dispozícii každý deň

Telefonicky sme k dispozícii denne od 9:00 do 22:00 na čísle +421915115555, aby sme Vám pomohli s čímkoľvek potrebujete, zodpovieme Vaše otázky, poradíme s nákupom lístkov, usmerníme Vás.

Online nákup

Cestovné lístky si viete zakúpiť aj online pomocou platobnej karty, proces objednania je veľmi jednoduchý, hneď po nákupe dostanete potvrdenie o nákupe emailom aj smskou.

Nákup na stránke https://www.cassoviaexpres.sk/sk/predaj/

Nástupné miesto vo vnútri budovy

Naši profesionálni vodiči Vás čakajú priamo v príletovej hale na nástupnom mieste a sú výrazne oblečení v červenom, aby ste ich ľahšie našli. Čakáte bezpečne vo vnútri budovy, v suchu a teple. 

Čakanie v prípade meškania

V prípade meškania letu alebo dlhšieho vybavovania na letisku na Vás počkáme, dostanete od nás aj kontakt na vodiča alebo dispečing, aby sme boli stále v kontakte. 

Lístok môžete meniť podľa Vašich potrieb

V prípade zrušenia či zmeny letu sa nám kľudne ozvite a Váš transfer presunieme na inokedy, Váš lístok Vám neprepadne ak zmena nastane viac ako 24 h pred transferom. 

Ak nestíhate zakúpený transfer, môžete kľudne cestovať ďalším transferom buď bezplatne alebo za nejaký doplatok, nenecháme Váš lístok prepadnúť. 

Vyzdvihnutie priamo z domu

Zabezpečíme Vám vyzdvihnutie priamo z domu v centre mesta či z okolitých sídlisk,  aby ste si nemuseli robiť starosti s odvozom na nástupné miesto na parkovisko McDonalds, spravili sme opatrenia aby Vás bolo možné vyzdvihovať pri všetkých linkách bez výnimky, aj pri linke väčším 16-miestnym minibusom.

Dovezenie domov

Rovnako tak Vám zabezpečíme aj bezpečný odvoz priamo domov v rámci Košíc, dokonca je možné sa dohodnúť aj na odvoze do vzdialenejších obcí.

Luxusné a pohodlné vozidlá

Prepravu zabezpečujeme dvomi druhmi vozidiel, 7-miestnymi mikrobusmi značky Mercedes-Benz a 16-miestnymi minibusmi značky MAN. Všetky vozidlá sú nové a pravidelne servisované, s kúrením a klimatizáciou, pohodlnými a polohovateľnými sedadlami, neváhajte sa vodiča opýtať ako si máte nastaviť sedadlo, aby Vám bolo čo najpohodlnejšie. Keďže si potrpíme aj na čistotu vozidiel, čistíme ich po každej jazde.