Prečo cestovať za prácou s Cassovia Expres?

25. január 2021   |   Lukáš Fedorko

 

Pokiaľ pracujete v zahraničí, prípadne ďalej od svojho bydliska, zaiste často využívate dopravné prostriedky. Zo začiatku môžu byť zdĺhavé presuny zdanlivo v poriadku a myslíte si, že vám vôbec nebudú vadiť. Čím viac ich však absolvujete, tým sa zvyšuje vaša frustrácia. Nečudo – tráviť pravidelne niekoľko hodín na cestách môže byť ubíjajúce. V dnešnom článku vám povieme, prečo je lepšie pri vašich cestách do práce využiť prepravné služby Cassovia Expres.

 

  1. Efektívne využitie času

Cassovia Expres transfer na letiská vám umožní efektívne využitie vášho času. Pokiaľ cestujete na letisko vo vlastnej réžií, všetko, o čo sa musíte starať, je iba šoférovanie. Ale čo keby ste počas svojej cesty do práce stihli ešte niečo iné, dôležitejšie?

Preprava na letisko našou spoločnosťou vám poskytne množstvo času na iné činnosti – môžete sa venovať svojej práci, prečítať si knihu, pozrieť film alebo telefonovať so svojou rodinou. Aj čas určený na prepravu sa tak dá využiť rozumnejšie a efektívnejšie. Tak napríklad cesta Košice-Schwechat je naozaj nekonečná. Čo keby ste svoj drahocenný čas využili lepšie? Cassovia Expres sa postará o vašu bezpečnú prepravu, vy zatiaľ pracujte na tom, čo je pre vás dôležité.

 

  1. Rýchlejšia preprava

Čas sú peniaze. Cassovia Expres vám ušetrí aj čas, aj peniaze a aj vašu drahocennú energiu. Naše spoľahlivé dopravné prostriedky vás na letisko dopravia spoľahlivo, bezpečne a rýchlo. Často naši klienti ušetria hneď niekoľko dôležitých hodín a nemusia sa tak zbytočne stresovať.

Naši profesionálni šoféri poznajú vďaka dlhoročným skúsenostiam tie najlepšie cesty, skratky a váš transfer na letisko bude teda naozaj expresný.

 

  1. Oddych

Nikdy nekončiace transporty na letiská sú únavnou a ubíjajúcou činnosťou, ktorú po čase začnete neznášať. Cassovia transfer vás však týchto nepríjemností ušetrí a vy môžete oddychovať, relaxovať.

Predstavte si, že máte dôležité obchodné stretnutie a predtým sedíte za volantom mnohokrát aj 8 hodín. Na stretnutí musíte podať skvelý výkon – záleží od toho budúcnosť vašej firmy. Pravdepodobnosť je, že budete nesústredený, unavený a náchylný na nesprávne rozhodnutia.

S našou prepravnou spoločnosťou môžete celú cestu oddychovať a na stretnutie sa pripraviť nielen pracovne, ale aj mentálne.

 

Transfer na letisko Budapešť, Viedeň alebo cesta do Košíc je s Cassovia Expres príjemnou záležitosťou, vďaka ktorej bude váš život o čosi menej stresujúci a oveľa pokojnejší.

Tešíme sa na Vás v našej predajni na ulici Mlynská 27 v Košiciach. 

Sme Cassovia Expres, váš partner na cestách, na ktorého sa môžete vždy spoľahnúť.