Ešte komfortnejšia preprava z Košíc

Nov. 27, 2020   |   Lukáš Fedorko

Mercedes-Benz Vito Tourer je naša nová posila v preprave našich zákazníkov. Na trase Košice – Letisko Budapešť a letisko Viedeň Schwechat zvyšujeme komfort a pohodlie vďaka novým vozidlám.

Naša spoločnosť Cassovia Expres robí všetko pre svojich zákazníkov. Vito Tourer  variabilný vnútorný priestor ponúka rad možností usporiadania sedadiel. Poskytuje miesto až pre sedem osôb plus vodiča, čo znamená dostatok miesta pre všetkých našich cestujúcich, domáce zvieratá, alebo batožinu či športové vybavenie. Vďaka inovatívnym asistenčným a bezpečnostným systémom sa s našim transferom Košice – Budapešť – Viedeň do svojho cieľa dostanete ešte pohodlnejšie a bezpečnejšie.

Preprava osôb na vysokej úrovni. Komfortné, flexibilné a reprezentatívne.

Vito Tourer SELECT je stredne veľká dodávka pre komfortnú prepravu cestujúcich. Ku komfortnej výbave v interiéri patrí klimatizácia TEMPMATIC, individuálne nastaviteľné komfortné sedadlo pre vodiča a spolujazdca. Pohodlné trojmiestne sedadlá v štandardnej výbave s lakťovou opierkou možno prispôsobiť individuálnym potrebám cestujúcich. U operadiel sedadiel možno nastaviť výšku a ich sklon a opierky hlavy sú výškovo nastaviteľné. Funkcia EASY-ENTRY umožňuje pohodlný prístup dozadu. Vďaka koľajnicovému systému s rýchloupínaním je pozícia sedadiel variabilná.

Úplne v bezpečí - na všetkých cestách.

Z bezpečnostných a asistenčných systémov vo vozidle Vito Tourer majú prospech všetci: šofér, cestujúci v našom vozidle a dokonca aj ostatní účastníci cestnej premávky. V rámci štandardnej výbavy ponúka Mercedes napríklad z asistenta pre potlačenie vplyvu bočného vetra a asistenta sledovania bdelosti ATTENTION ASSIST, najnovšiu generáciu elektronického stabilizačného systému ADAPTIVE ESP® a tiež ochranu poskytovanú až 6 airbagmi. Dôležitým prvkom je asistent sledovania bdelosti COLLISION PREVENTION ASSIST, ktorý aj mimo mesta monitoruje odstup od vozidla idúceho vpredu a môže varovať pred prípadnou kolíziou. K bezpečnosti transportu pomáha aj spätná kamera pre cúvanie a preventívny systém na ochranu cestujúcich PRE-SAFE® System.

Vďaka vysokej spoľahlivosti sa dostanete ďalej.

Vito Tourer je úsporným a spoľahlivým prepravcom. Úspornejší znamená ekologickejší. Pri dnešnej situácií je dôležité myslieť aj na ekológiu a touto troškou vieme prispievať aj my. Spoľahlivosť a dlhá životnosť sú typické pre vozidlá značky Mercedes-Benz. Starajú sa o to, aby bolo naše vozidlo Vito Tourer k dispozícii vždy, keď ho potrebujeme. Vynikajúca kvalita  vozidla je vôbec tým najlepším predpokladom, aby sme vždy dopravili všetkých do ich cieľa. Najväčším trhákom Mercedesu sú ale hlavne nové motory. Silnejší motor 116 CDI s objemom 2,0 litra a výkonom 163 konských síl pri krútiacom momente 380 Nm spoľahlivo dopraví kam je potrebné.

Všetky naše autá si môžete pozrieť na tomto odkaze.

Tešíme sa na Vás v našej predajni na ulici Mlynská 27 v Košiciach. 

Sme Cassovia Expres, váš partner na cestách, na ktorého sa môžete vždy spoľahnúť.